Home
Wij over onszelf
Contactformulier
Zo vindt u ons
K.v.k.
Varken
Rund
Kalf
Fotoalbum
Gastenboek
Link
Algemene Voorwaarden
WKA Verklaring
Certificering SNA

 

                                                        WIE ZIJN WIJ?

 

Ik, Mark Vos,Sinds mijn 14e levensjaar actief met werkzaamheden in de vlees-food sector.

Van 2004 t/m 2013 voornamelijk bezig geweest met diverse werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers in de vlees-food branche, het aannemen van werkzaamheden op vleesverwerkende bedrijven,handelend onder de naam : Vlees & Expeditiebedrijf "GEJAMA” b.v.

Vanaf 2013 een uitzendbureau erbij gestart ( “Wake-Up” Uitzendbureau bv ) om de pieken en dalen goed op te kunnen vangen.

Onze werkzaamheden zijn, complete vlees sector, foodsector, productie sector.

Iedere ondernemer kent de situatie waarin tijdelijk en met spoed extra personeel nodig is.                                                                                                           

Het opvangen van verloop, bij een zieke medewerker, een extra order, nieuwe klant, noem het maar op.

Uitzendkrachten kunnen de oplossing zijn!

Wake-Up Uitzendbureau biedt u deze oplossing. 

“Wake-Up” Uitzendbureau is een erkende en gecertificeerde uitzendorganisatie, gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling binnen verschillende sectoren.        

Dagelijks schrijven zich talloze werkzoekenden in, die wij screenen om een juiste match te vinden met de wensen van onze opdrachtgevers.                                  

 De juiste match maken tussen werkgever en werknemer is ons vak.               Flexibel,op maat,betrokken,en proactief.                                                    

 “Wake-Up” Uitzendbureau opereert landelijk bij organisaties die weten dat je kwaliteit niet moet verwarren met mooie woorden, daarom zenden wij uit met een no-nonsense motto.

“ Wake-Up”-uitzendbureau is een volledig geautomatiseerde onderneming die door middel van haar op maat gemaakte werving- en selectiesysteem snel de juiste kandidaten voor u kunt selecteren.

 

Google